Finbox

Uw facturen digitaal via FiNBOX in internetbankieren

Wij bieden u betaalgemak en overzicht. Daarom dat wij uw factuur aanbieden via FiNBOX, gewoon in uw vertrouwde bankomgeving. Hiermee besparen we geld met elkaar en het draagt ook bij aan een schoner milieu!FiNBOX is de brievenbus voor financiële post binnen uw veilige bankomgeving.

Samen met de ABN AMRO, ING en Rabobank maken we het betalen hiermee nog eenvoudiger. U ontvangt een melding als er een nieuwe nota van ons klaar staat in uw bankomgeving. Met één klik bekijkt, betaalt en archiveert u de nota in internetbankieren zonder intikken en papieren rompslomp.Wordt het bedrag van onze nota nu automatisch van uw rekening afgeschreven, dan blijft dit zo. Uw incassospecificatie ontvangt u uiteraard wel digitaal in uw bankomgeving. Hier wordt immers onze afschrijving ook zichtbaar.

  • Van papieren nota naar FiNBOX: de voordelen op een rij
  • Onze nota kan niet zoekraken en wordt als PDF 7 jaar bewaard binnen uw internetbankieren
  • U hoeft de nota niet over te typen bij het uitvoeren van de betaling;
  • Voor een machtigingsklant geldt dat u de specificatie en afschrijvingen voortaan beide in uw bankomgeving ziet; wel zo duidelijk
  • U draagt bij aan een schoner milieu

 

Hoe FiNBOX werkt

FiNBOX werkt identiek bij de ABN AMRO, ING en Rabobank. FiNBOX zit standaard bij “betalen” in internetbankieren. En het is gratis.    
Wij verzorgen voor u de aanmelden voor FiNBOX bij uw bank.

Bankiert u bij de ABN AMRO, ING of Rabobank, dan kunt u gebruik maken van FiNBOX. Om onze facturen via uw FiNBOX te kunnen ontvangen, moet u eerst aangemeld zijn. Hier hoeft u niets voor te doen. Wij verzorgen dit voor u.

Uw FiNBOX registratie voor ons wordt na aanmelding zichtbaar bij “Mijn bedrijven”. 2. U ontvangt onze nota in uw bankomgeving
U ontvangt een melding dat onze nota klaar staat in de bankomgeving. Iedere digitale nota in FiNBOX kunt u eenvoudig bekijken en eventueel printen.

Tip: Bankiert u bij de Rabobank, stel dan zelf de gratis SMS/e-mail FiNBOX alert in. ABN AMRO stuurt een alert via Bankmail. ING meldt de komst van een nota op de startpagina bij Nieuwe berichten. Indien uw e-mailadres bekend is bij ons, sturen wij u tevens een bericht dat uw nota is afgeleverd bij uw bank. Is uw e-mailadres nog niet bekend bij ons, stuur ons dan een mail vanuit uw (nieuwe) e-mailadres, zodat wij deze kunnen toevoegen aan onze administratie. U kunt dit doen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Nota bekijken en betalen met 1 klik

FiNBOX verandert de betaalwijze bij ons niet. Alleen indien u nu niet via automatische incasso betaalt, dan kunt u in FiNBOX de nota eenvoudig met één druk op de knop betalen. De betaalopdracht is al volledig ingevuld. U hoeft hem alleen nog maar goed te keuren. Uitleg door uw bank

www.rabobank.nl/finbox
www.abnamro.nl/finbox
www.ing.nl/finbox