Allianz Global Assistance

Sinds 15 november 2008 opereren alarmcentrale Mondial Assistance en Elvia Reisverzekeringen onder één naam: Mondial Assistance. Vanaf 10 december zullen zij onder de volgende naam verder gaan: Allianz Global Assistance.

Wereldwijd

Daarmee zijn wij het eerste en enige merk dat reisverzekeringen en hulpverlening onder dezelfde naam aanbiedt. We opereren wereldwijd. 24 uur per dag en 7 dagen per week. In de wereld zijn we marktleider op ons gebied. Bijna elke seconde nemen we ergens ter wereld een melding in behandeling. In Nederland verzorgen wij de medische hulpverlening voor meer dan 1,5 miljoen Nederlanders en de voertuighulpverlening voor 2,2 miljoen auto's.

Verzekeringskaarten

De digitale Verzekeringskaart toont op een overzichtelijke manier in één oogopslag de belangrijkste informatie over de dekking van een verzekering. Het gaat daarbij niet alleen om wat er wél vergoed wordt, maar ook om de belangrijkste uitsluitingen en eventueel andere relevante informatie.

040 - 264 59 79(lokaal tarief)

  • Maandag09.00 - 17.30
  • Dinsdag09.00 - 17.30
  • Woensdag09.00 - 17.30
  • Donderdag09.00 - 17.30
  • Vrijdag09.00 - 17.00
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Interesse in een aanstelling?

Heeft u interesse in een aanstelling bij Anac BackOffice? Vul het onderstaande formulier in. Onderstaande contactformulier is enkel bedoeld voor bedrijven / tussenpersonen. Bent u consument? Neem dan contact op met uw tussenpersoon.

Referentie cases

HAVEKES advies & verzekeringen

'Anac helpt ons om met plezier klanten te bedienen. We hebben met Anac kosten bespaard, een groei bewerkstelligd en hard gewerkt aan een tevreden klantenbestand.'

Lees meer Referentie overzicht
Edwin van den Aker

Edwin van den Aker

Eigenaar HAVEKES