Simpelweg Anac

Vanuit een traditioneel verzekeringskantoor zijn we uitgegroeid tot volmachtkantoor en vanuit die hoedanigheid hebben we ons doorontwikkeld en gespecialiseerd in het verlenen van backoffice diensten aan dealerbedrijven en tussenpersonen.

Bij Anac houden we niet van half werk. We zien het als onze taak om voor alle backoffice uitdagingen te komen met een oplossing. We kennen onze klanten, luisteren en met onze persoonlijke aanpak werken we constant aan het verbeteren van onze diensten.

Bijblijven en vernieuwen op ons vakgebied en nooit helemaal tevreden zijn met hoe efficiënt processen verlopen, draagt bij aan het succesvol afhandelen van backoffice uitdagingen. En uitdagingen, die zijn er genoeg. We geloven dat wie daar succesvol op inspeelt, de toekomst in handen heeft.

We staan bekend om onze “ongewoon gewone” dienstverlening. U krijgt meer dan u verwacht. En uw klanten dus ook. Dankzij onze medewerkers en tevreden klanten groeien we hard. En daar zijn we trots op.

Bijzonder

Het is niet alleen wat we doen, maar hoe we het doen.

Vooruitstrevend

Chronisch op zoek naar noviteiten binnen ons vakgebied.

Vertrouwen

De basis, waar alles in een relatie om draait.

Klantgericht

Helicopterview met een scherp oog voor details.

Betrokken

Oog voor een ander. Zodat we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Vriendelijk

Een glimlach kan tot een miljoen leuke dingen leiden.

Transparant

Laten zien hoe het kan, laten ervaren wat er nog meer mogelijk is.

Kordaat

We steken graag de handen uit de mouwen.

040 - 264 59 79(lokaal tarief)

  • Maandag09.00 - 17.30
  • Dinsdag09.00 - 17.30
  • Woensdag09.00 - 17.30
  • Donderdag09.00 - 17.30
  • Vrijdag09.00 - 17.30
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Interesse in een aanstelling?

Heeft u interesse in een aanstelling bij Anac BackOffice? Vul het onderstaande formulier in. Onderstaande contactformulier is enkel bedoeld voor bedrijven / tussenpersonen. Bent u consument? Neem dan contact op met uw tussenpersoon.