Acceptant Zakelijk

Functieomschrijving

Jij bent het aanspreekpunt voor adviseurs voor vragen over zakelijke verzekeringen. Je vraagt jezelf altijd af of werkzaamheden beter en/of sneller kunnen en of je de klanttevredenheid kunt vergroten door verbeteringen.

Lees meer

Acceptant Particulier

Functieomschrijving

Als acceptant ben jij onze specialist op het gebied van particuliere schadeverzekeringen. Jij bent het aanspreekpunt voor adviseurs voor vragen over deze verzekeringen.

Lees meer

Schadebehandelaar Volmacht

Functieomschrijving

Je verwerkt alle volmachtschade voor zowel branche Brand/Varia als voor branche Motorrijtuigen. Hiervoor heb je zowel telefonisch als schriftelijk contact met onder andere de de verzekerde, de adviseur, de tegenpartij, verzekeringsmaatschappijen en experts.

Lees meer

Klantenservice medewerker Verzekeringen (32-40 uur)

Functieomschrijving

Als Klantenservice medewerker Verzekeringen kom je te werken in een gezellig en dynamisch team van 11 collega’s. Op deze service afdeling verzorgen we 1e en 2e lijn advies aan klanten. Telefonisch en per mail staan we klanten te woord met allerlei vragen op het gebied van schadeverzekeringen.

Lees meer

Medewerker Financiële Administratie (40 uur)

Functieomschrijving

Als medewerker financiële administratie zorg jij samen met 2 andere collega’s voor betrouwbare vastlegging van financiële mutaties in het klantsysteem.

Lees meer

Medewerker Provinciale Verzekeringen

Functieomschrijving

Als Medewerker Provinciale Verzekeringen heb je een divers takenpakket. Allemaal zijn we verantwoordelijk voor een eigen portefeuille van tussenpersonen.

Lees meer

040 - 264 59 79(lokaal tarief)

  • Maandag09.00 - 17.30
  • Dinsdag09.00 - 17.30
  • Woensdag09.00 - 17.30
  • Donderdag09.00 - 17.30
  • Vrijdag09.00 - 17.00
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Interesse in een aanstelling?

Heeft u interesse in een aanstelling bij Anac BackOffice? Vul het onderstaande formulier in. Onderstaande contactformulier is enkel bedoeld voor bedrijven / tussenpersonen. Bent u consument? Neem dan contact op met uw tussenpersoon.