Customer Service Medewerker Verzekeringen

Functieomschrijving

Ben jij die enthousiaste collega die ervoor zorgt dat onze klanten de telefoon neerleggen met een lach op hun gezicht? En ben jij klaar voor een kickstart van jouw carrière in de verzekeringsbranche?

Lees meer

Medewerker Customer Service & Offertedesk

Functieomschrijving

Als Medewerker Customer Service & Offertedesk kom je te werken in een jong, gezellig en dynamisch team van 20 collega’s. Je hebt een combinatie functie, waarbij je voor de helft meedraait op de Customer Service afdeling en voor de ander helft zorg draagt voor het beheren van onze Offertedesk.

Lees meer

Medewerker Provinciale Verzekeringen

Functieomschrijving

Als Medewerker Provinciale Verzekeringen heb je een divers takenpakket. Allemaal zijn we verantwoordelijk voor een eigen portefeuille van tussenpersonen.

Lees meer

Applicatiebeheerder CCS fulltime

Functieomschrijving

In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden, het uitbreiden en het vernieuwen van ons assurantiepakket bij één van de meest ambitieuze assurantieserviceproviders van Nederland.

Lees meer

Open sollicitatie

Mochten wij op dit moment geen passende vacature voor je hebben, dan kun je altijd een open sollicitatie sturen door het formulier in te vullen.

Tevens kun je contact opnemen met Personato Werving en Selectie.

Personato ondersteund ANAC BackOffice bij het vinden van de juiste mensen op de juiste plek.

Inge de Fost, Consultant Bank en Verzekeringen

Email: i.defost@personato.nl
0478 - 63 09 30
06 - 45 33 63 78

Sollicitatie formulier

U kunt gebruik maken van het onderstaande formulier om uw sollicitatie naar ons te versturen.

Laatste nieuws

Anac BackOffice 1e plaats DFO onderzoek service providers 2018 25 juni 2018

In het jaarlijkse performance onderzoek van bureau DFO is Anac BackOffice voor de 2de keer in 3 jaar op de 1e plaats geëindigd. Aan het onderzoek over 2018 namen bijna 600 financieel advieskantoren deel die in meer dan 1500 waarnemingen de daadwerkelijk ondervonden dienstverlening van ‘hun’ serviceproviders op meer dan 40 punten waardeerden.

Lees meer Meer nieuwsberichten