Werken bij Anac BackOffice

Anac BackOffice biedt veelzijdige carrièrekansen binnen het verzekeringsvak. Of je je nu als specialist of juist als allrounder wilt ontwikkelen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe energieke collega’s die een stapje extra doen voor onze adviseurs en voor hun klanten. Samen zorgen we ervoor dat zij zich geen zorgen hoeven te maken over financiële risico’s, verzekeringen of hypotheek. Onze dienstverlening is is altijd met een glimlach!

Bekijk onze vacatures

Zolang de vacatures online staan, kun je erop solliciteren. Je kunt ons ook altijd een open sollicitatie sturen.


Servicecenter klantadviseur verzekeringen

Functieomschrijving

Als klantadviseur verzekeringen kom je te werken in een gezellig en dynamisch team van 11 collega’s. Op deze service afdeling verzorgen we 1e en 2e lijn advies aan klanten.

Lees meer

Medewerker Provinciale Verzekeringen

Functieomschrijving

Als Medewerker Provinciale Verzekeringen heb je een divers takenpakket. Allemaal zijn we verantwoordelijk voor een eigen portefeuille van tussenpersonen.

Lees meer

Acceptant Particulier

Functieomschrijving

Als acceptant ben jij onze specialist op het gebied van particuliere schadeverzekeringen. Jij bent het aanspreekpunt voor adviseurs voor vragen over deze verzekeringen.

Lees meer

Schadebehandelaar Volmacht

Functieomschrijving

Je verwerkt alle volmachtschade voor zowel branche Brand/Varia als voor branche Motorrijtuigen. Hiervoor heb je zowel telefonisch als schriftelijk contact met onder andere de de verzekerde, de adviseur, de tegenpartij, verzekeringsmaatschappijen en experts.

Lees meer

040 - 264 59 79(lokaal tarief)

  • Maandag09.00 - 17.30
  • Dinsdag09.00 - 17.30
  • Woensdag09.00 - 17.30
  • Donderdag09.00 - 17.30
  • Vrijdag09.00 - 17.30
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Sollicitatieformulier

U kunt gebruik maken van het onderstaande formulier om uw sollicitatie naar ons te versturen.