Volmacht Schadebehandelaar Particulier

Functieomschrijving

Als Volmacht Schadebehandelaar Particulier ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig beoordelen en behandelen van particuliere schades.

Lees meer

Financieel Medewerker

Functieomschrijving

Door de groei van ons kantoor zijn we, voor ons financiële team van 3 medewerkers, op zoek naar een enthousiaste schoolverlater eventueel met enkele jaren werkervaring. Met ondersteuning van je collega’s zal je in een geleidelijk proces uitgroeien tot een volwaardige Financiële medewerker/Administrateur.

Lees meer

Medewerker Provinciale Verzekeringen

Functieomschrijving

Als Medewerker Provinciale Verzekeringen heb je een divers takenpakket. Allemaal zijn we verantwoordelijk voor een eigen portefeuille van tussenpersonen.

Lees meer

Applicatiebeheerder CCS fulltime

Functieomschrijving

In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden, het uitbreiden en het vernieuwen van ons assurantiepakket bij één van de meest ambitieuze assurantieserviceproviders van Nederland.

Lees meer

Open sollicitatie

Mochten wij op dit moment geen passende vacature voor je hebben, dan kun je altijd een open sollicitatie sturen door het formulier in te vullen.

Tevens kun je contact opnemen met Personato Werving en Selectie.

Personato ondersteund ANAC BackOffice bij het vinden van de juiste mensen op de juiste plek.

Inge de Fost, Consultant Bank en Verzekeringen

Email: i.defost@personato.nl
0478 - 63 09 30
06 - 45 33 63 78

Sollicitatie formulier

U kunt gebruik maken van het onderstaande formulier om uw sollicitatie naar ons te versturen.

Laatste nieuws

Anac BackOffice 1e plaats DFO onderzoek service providers 2018 25 juni 2018

In het jaarlijkse performance onderzoek van bureau DFO is Anac BackOffice voor de 2de keer in 3 jaar op de 1e plaats geëindigd. Aan het onderzoek over 2018 namen bijna 600 financieel advieskantoren deel die in meer dan 1500 waarnemingen de daadwerkelijk ondervonden dienstverlening van ‘hun’ serviceproviders op meer dan 40 punten waardeerden.

Lees meer Meer nieuwsberichten