a.s.r.

a.s.r. is verzekeraar sinds 1720 en behoort tot de top 3 verzekeraars van Nederland. ASR Nederland N.V. biedt via de labels a.s.r., De Amersfoortse, Ditzo, Ardanta en Europeesche Verzekeringen producten en diensten aan op het gebied van verzekeringen, pensioenen en bankzaken voor consumenten en MKB. Daarnaast is a.s.r. actief als vermogensbeheerder voor derden, voornamelijk in de publieke sector.

a.s.r. is sinds juni 2016 genoteerd aan Euronext Amsterdam en is vanaf 19 maart 2018 opgenomen in de AEX Index. In 2018 heeft a.s.r. Generali Nederland overgenomen.

Partner

a.s.r. wil een betrouwbare partner zijn voor haar klanten en hen transparante verzekeringen bieden. Tegelijkertijd wil a.s.r. duurzame en stabiele waarde creëren voor hun stakeholders. Daarom heeft het voor a.s.r. prioriteit om eenvoudige en transparante producten te leveren, helder te communiceren en klanten op eerlijke wijze te behandelen.

Missie

Als onderdeel van haar missie wil a.s.r. in de maatschappij de volgende rollen vervullen: een verzekeraar waar klanten op kunnen vertrouwen, een stabiele financiële instelling, een mensgerichte werkgever en een waardevolle deelnemer aan de maatschappij.

Assortiment

Met de merken a.s.r., De Amersfoortse, Ditzo, Europeesche Verzekeringen en Ardanta biedt a.s.r. een breed assortiment aan financiële producten op het terrein van schade-, levens- en inkomensverzekeringen, collectieve en individuele pensioenen, zorgverzekeringen, reis- en recreatieverzekeringen en uitvaartverzekeringen. Spaar- en beleggingsproducten en hypotheken voor woonhuizen worden aangeboden door a.s.r. Bank. Als belegger is a.s.r. onder meer actief in vastgoedexploitatie en -ontwikkeling.

040 - 264 59 79(lokaal tarief)

  • Maandag09.00 - 17.30
  • Dinsdag09.00 - 17.30
  • Woensdag09.00 - 17.30
  • Donderdag09.00 - 17.30
  • Vrijdag09.00 - 17.00
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Interesse in een aanstelling?

Heeft u interesse in een aanstelling bij Anac BackOffice? Vul het onderstaande formulier in. Onderstaande contactformulier is enkel bedoeld voor bedrijven / tussenpersonen. Bent u consument? Neem dan contact op met uw tussenpersoon.

Referentie cases

HAVEKES advies & verzekeringen

'Anac helpt ons om met plezier klanten te bedienen. We hebben met Anac kosten bespaard, een groei bewerkstelligd en hard gewerkt aan een tevreden klantenbestand.'

Lees meer Referentie overzicht
Edwin van den Aker

Edwin van den Aker

Eigenaar HAVEKES