rhion

De verzekeraar achter rhion is de in 2005 opgerichte Rhion Versicherung AG en is bedrijfsonderdeel van de Rheinland Versicherungsgruppe. In Nederland richt rhion zich op de volmachtmarkt en werken ze exclusief samen met NVGA-leden. In Duitsland werkt rhion tevens met vrije tussenpersonen.

De Rheinland Versicherungsgruppe, opgericht in 1880, deed de afgelopen jaren via Credit Life in Nederland al ervaring op met overlijdensrisico- en woonlastenverzekeringen.

Continuïteit, deskundigheid en ervaring zijn de pijlers onder de succesvolle samenwerking tussen rhion en haar partners.

Meer informatie over rhion leest u op rhion.nl

Productkaarten

De productkaarten zijn er voor adviseur en klant. De belangrijkste informatie over de dekking van een verzekering.

Verzekeringskaarten

De digitale Verzekeringskaart toont op een overzichtelijke manier in één oogopslag de belangrijkste informatie over de dekking van een verzekering. Het gaat daarbij niet alleen om wat er wél vergoed wordt, maar ook om de belangrijkste uitsluitingen en eventueel andere relevante informatie.

040 - 264 59 79(lokaal tarief)

  • Maandag09.00 - 17.30
  • Dinsdag09.00 - 17.30
  • Woensdag09.00 - 17.30
  • Donderdag09.00 - 17.30
  • Vrijdag09.00 - 17.00
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Interesse in een aanstelling?

Heeft u interesse in een aanstelling bij Anac BackOffice? Vul het onderstaande formulier in. Onderstaande contactformulier is enkel bedoeld voor bedrijven / tussenpersonen. Bent u consument? Neem dan contact op met uw tussenpersoon.

Referentie cases

HAVEKES advies & verzekeringen

'Anac helpt ons om met plezier klanten te bedienen. We hebben met Anac kosten bespaard, een groei bewerkstelligd en hard gewerkt aan een tevreden klantenbestand.'

Lees meer Referentie overzicht
Edwin van den Aker

Edwin van den Aker

Eigenaar HAVEKES