Wat kan Anac betekenen voor dealerbedrijven

U merkt dat uw medewerkers een groot deel van hun tijd met backoffice werkzaamheden bezig zijn. Natuurlijk, u wilt dat uw klanten netjes te woord worden gestaan bij schademeldingen of het doorgeven van wijzigingen. Maar u ziet ook graag meer omzet door het verkopen van auto’s of het afsluiten van leasecontracten. Uw medewerkers hebben op deze manier geen tijd om voldoende aandacht te geven aan bestaande én nieuwe klanten. Dat begrijpen we.

Het is ons doel uw backoffice werkzaamheden, onder uw naam, uit handen te nemen en slim te organiseren. Dat doen we graag. We ontzorgen u volledig met betrekking tot uw administratie, klantenservice en automatisering. Maar we gaan verder. Veel verder. We zorgen ervoor dat u succesvoller wordt. Daar profiteren wij namelijk ook van. Anac heeft al meer dan 45 jaar ervaring in het uitvoeren van backoffice werkzaamheden. We hebben de kennis in huis en zetten deze graag in voor onze klanten.

Onze ervaring en kennis gebruiken we om onze diensten te optimaliseren. Daar zijn we constant mee bezig. Zo kunnen we onze dienstverlening op topniveau blijven uitvoeren. Daarnaast investeren we in noviteiten om uw administratie beter en efficiënter te kunnen verzorgen. We gaan altijd voor het beste oplossingen, vanuit uw naam met dezelfde intenties als u heeft: uw klanten de beste mogelijke ervaring geven zodat zij tevreden klanten blijven.

We leveren kwaliteit zonder compromissen te sluiten en zetten onze jarenlange ervaring in om uw klanten zo optimaal mogelijk te bedienen.

040 - 264 59 79(lokaal tarief)

  • Maandag09.00 - 17.30
  • Dinsdag09.00 - 17.30
  • Woensdag09.00 - 17.30
  • Donderdag09.00 - 17.30
  • Vrijdag09.00 - 17.00
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Interesse in een aanstelling?

Heeft u interesse in een aanstelling bij Anac BackOffice? Vul het onderstaande formulier in. Onderstaande contactformulier is enkel bedoeld voor bedrijven / tussenpersonen. Bent u consument? Neem dan contact op met uw tussenpersoon.

Referentie cases

HAVEKES advies & verzekeringen

'Anac helpt ons om met plezier klanten te bedienen. We hebben met Anac kosten bespaard, een groei bewerkstelligd en hard gewerkt aan een tevreden klantenbestand.'

Lees meer Referentie overzicht
Edwin van den Aker

Edwin van den Aker

Eigenaar HAVEKES

Onze volmachten

We maken deel uit van a.s.r. verzekeringsgroep. We hebben geen enkele productieverplichting en zijn onafhankelijk in onze advisering, zodat we uw belangen behartigen.

Door onze klanten toegang te bieden tot de diensten van alle gerenommeerde organisaties, waarborgen we onze onafhankelijkheid. We zijn niet verplicht diensten onder te brengen bij de partijen waarvan we de volmacht hebben. Maar door onze volmachtgevers zorgvuldig te selecteren, bieden we u de beste backoffice diensten.

Lees meer over onze volmachten

a.s.r.

a.s.r. is verzekeraar sinds 1720 en behoort tot de top 3 verzekeraars van Nederland. ASR Nederland N.V. biedt via de labels a.s.r., De Amersfoortse, Ditzo, Ardanta en Europeesche Verzekeringen producten en diensten aan op het gebied van verzekeringen, pensioenen en bankzaken voor consumenten en MKB.

rhion

De verzekeraar achter rhion is de in 2005 opgerichte Rhion Versicherung AG en is bedrijfsonderdeel van de Rheinland Versicherungsgruppe. In Nederland richt rhion zich op de volmachtmarkt en werken ze exclusief samen met NVGA-leden.

Allianz

Sinds 15 november 2008 opereren alarmcentrale Mondial Assistance en Elvia Reisverzekeringen onder één naam: Mondial Assistance. Vanaf 10 december zullen zij onder de volgende naam verder gaan: Allianz Global Assistance.

ARAG

ARAG heeft voor haar distributie de keuze gemaakt om samen te werken met een intermediair. U kunt hierbij denken aan een assurantieadviseur, een verzekeringsagent of uw adviseur bij een bank. Deze keuze, die wij bewust hebben gemaakt, leggen wij u graag uit. Wij zijn namelijk van mening dat dit u voordeel oplevert.

DAS

DAS denkt met u mee bij problemen en conflicten. Wij geven meer dan alleen een advies. Onze specialisten komen met praktische en haalbare oplossingen of helpen u om problemen of conflicten te voorkomen. Wij komen op voor uw recht.

Laatste nieuws

ANAC Backoffice voor de tweede keer op rij best presterende serviceprovider 28 juni 2019

Binnen de categorie Kleine serviceproviders Schade is ANAC Backoffice voor de tweede keer op rij het hoogst gewaardeerd. Lees verder...