Samenwerken met Anac

De diensten die wij u kunnen leveren zijn te onderscheiden in twee modules die wij onderstaand kort toelichten. Uiteraard is ook maatwerk mogelijk. Graag stellen wij samen met u een pakket samen dat perfect is toegesneden op uw situatie.

 

Module 'Postenbank'

De module Postenbank is een oplossing voor uw inkoopproblemen waarbij wij optreden als groothandel. Wij beschikken over een 70-tal agentschappen en diverse volmachten. Hierdoor bent u in staat om verzekeringen te stallen, intermediair te wijzigen, of nieuwe productie onder te brengen waarbij u volledig onafhankelijk blijft. Door middel van ons extranet kunt u uw administratie inzien, muteren en nieuwe productie aanvragen.

 

Module 'Full Backoffice'

De module Full BackOffice is een oplossing voor al uw administratieve problemen en heeft betrekking op uw gehele portefeuille. Wij verzorgen zaken zoals de maandelijkse prolongatie, incasso, schadeafwikkeling en de correspondentie tussen uw klanten en verzekeringsmaatschappijen. Uw administratie wordt dus volledig door ons verzorgd waarbij u ook nog gebruik kunt maken van onze inkoopkracht, het servicecenter voor uw doorgeschakeld telefoonverkeer. Middels ons portaal kunt u uw administratie inzien, muteren en nieuwe productie aanvragen.

Voordelen van samenwerking met ANACBackoffice

 

Een kleine opsomming van enkele voordelen voor u als u kiest om samen te werken met ANACBackOffice:

 • Minder administratie
 • Minder automatiseringskosten
 • Meer tijd voor uw relaties
 • Een goede bereikbaarheid door o.a. ons servicecenter
 • Snelle polisafgifte, korte lijnen en flexibele producten
 • Eigen identiteit: documenten voorzien van uw logo
 • Continuiteit door uitbesteding
 • Premieberekenings- en afsluitapplicaties

 

Geïnteresseerd in een aanstelling bij Anac Backoffice? Vult u dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op.

  

Contactformulier
 1. Naam*
  Vul een naam in a.u.b.
 2. Bedrijfsnaam
  Ongeldige invoer
 3. Telefoonnummer
 4. E-mailadres
  Ongeldige invoer
 5. Opmerking of vraag
  Ongeldige invoer
 6.  
 7.