a.s.r.

a.s.r. is verzekeraar sinds 1720 en behoort tot de top 3 verzekeraars van Nederland. ASR Nederland N.V. biedt via de labels a.s.r., De Amersfoortse, Ditzo, Ardanta en Europeesche Verzekeringen producten en diensten aan op het gebied van verzekeringen, pensioenen en bankzaken voor consumenten en MKB.

rhion

De verzekeraar achter rhion is de in 2005 opgerichte Rhion Versicherung AG en is bedrijfsonderdeel van de Rheinland Versicherungsgruppe. In Nederland richt rhion zich op de volmachtmarkt en werken ze exclusief samen met NVGA-leden.

Allianz

Sinds 15 november 2008 opereren alarmcentrale Mondial Assistance en Elvia Reisverzekeringen onder één naam: Mondial Assistance. Vanaf 10 december zullen zij onder de volgende naam verder gaan: Allianz Global Assistance.

ARAG

ARAG heeft voor haar distributie de keuze gemaakt om samen te werken met een intermediair. U kunt hierbij denken aan een assurantieadviseur, een verzekeringsagent of uw adviseur bij een bank. Deze keuze, die wij bewust hebben gemaakt, leggen wij u graag uit. Wij zijn namelijk van mening dat dit u voordeel oplevert.

DAS

DAS denkt met u mee bij problemen en conflicten. Wij geven meer dan alleen een advies. Onze specialisten komen met praktische en haalbare oplossingen of helpen u om problemen of conflicten te voorkomen. Wij komen op voor uw recht.

040 - 264 59 79(lokaal tarief)

  • Maandag09.00 - 17.30
  • Dinsdag09.00 - 17.30
  • Woensdag09.00 - 17.30
  • Donderdag09.00 - 17.30
  • Vrijdag09.00 - 17.00
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Interesse in een aanstelling?

Heeft u interesse in een aanstelling bij Anac BackOffice? Vul het onderstaande formulier in. Onderstaande contactformulier is enkel bedoeld voor bedrijven / tussenpersonen. Bent u consument? Neem dan contact op met uw tussenpersoon.

Referentie cases

HAVEKES advies & verzekeringen

'Anac helpt ons om met plezier klanten te bedienen. We hebben met Anac kosten bespaard, een groei bewerkstelligd en hard gewerkt aan een tevreden klantenbestand.'

Lees meer Referentie overzicht
Edwin van den Aker

Edwin van den Aker

Eigenaar HAVEKES