Over ons

Het huidige bedrijf Anac Backoffice is opgericht in de jaren '70 onder de naam Algemene Nederlandse Automobilisten Club, simpelweg afgekort tot Anac. Deze vereniging had naast een verzekeringsproduct tal van andere speerpunten zoals Anac tankstations en wasstraten. Een aantal van deze bedrijven bestaat nog steeds. Deze hebben overigens geen band met het huidige Anac Backoffice.

 

Backoffice

Vanuit een traditioneel verzekeringskantoor zijn wij uitgegroeid tot volmachtkantoor en vanuit die hoedanigheid hebben wij ons doorontwikkeld en gespecialiseerd in het verlenen van backoffice-service diensten aan assurantietussenpersonen en het assurantiebedrijf in het algemeen. Onze klantenkring bestaat uit zelfstandige assurantietussenpersonen en verzekeringsconcept eigenaren die hun volledige backoffice aan ons hebben uitbesteed.

 

Flexibel en professionel

Door onze flexibele automatisering, volmachten, labelprinting en servicecenter kunnen wij ieder assurantiekantoor en verzekeringsconcept vormgeven en administreren. Behoud van uw eigen identiteit zoals bedrijfslogo's en briefpapier staan centraal in onze samenwerking. Dit blijkt niet alleen uit onze module 'Label Printing', maar ook uit een professioneel servicecenter dat uw telefoonverkeer met uw bedrijfsnaam opneemt.

 

Onze bedrijfsstructuur

Het team van Anac bestaat uit 45 medewerkers. Wij maken deel uit van het Nederlands Algemeen Verzekeringskantoor, onderdeel van Generali Verzekeringsgroep, een van de grootste verzekeraars van Europa. Wij hebben geen enkele productieverplichting en zijn onafhankelijk in onze advisering zodat wij uw belangen op een goede wijze behartigen.

Contact en route