Hans Gemmink Assurantiën

Sinds 2004 maken wij gebruik van de diensten van Anac. In aanvang hebben wij Anac gebruikt als postenbank, aangezien wij niet van alle maatschappijen een agentschap hadden. Deze eerste kennismaking was een plezierige. Anac was een organisatie in opbouw met enthousiaste en kundige medewerkers.

Full back Office

Na deze eerste periode hebben wij besloten gebruik te gaan maken van de optie full back office. In 2007 hebben wij de stap genomen en is onze data overgezet van Amedia naar het systeem van Anac. Dankzij de goede medewerking van Anac is de omzetting, waar wij toch wel tegen opzagen, tot volle tevredenheid verlopen.

De grote voordelen

Onze telefonische bereikbaarheid is veel beter geworden. Op de momenten dat wij zelf niet in staat zijn binnenkomend telefoonverkeer op te nemen schakelt onze centrale automatisch door naar Anac.

In 2009 hebben wij een groot deel van onze particuliere schadeportefeuille omgezet naar de volmacht van Anac. Anac heeft dit keurig begeleid. De polissen en overige mededelingen ontvangen onze klanten op ons eigen briefpapier.

Alle schades worden voor zover mogelijk volledig door de ervaren schademedewerkers van Anac accuraat afgehandeld.

Al met al zijn wij zeer tevreden over onze samenwerking met Anac en kunnen wij andere intermediairs de overstap naar de full back office van Anac BackOffice ook van harte aanbevelen!

Referentie overzicht

Hans Gemmink

Eigenaar

040 - 264 59 79

  • Maandag09.00 - 20.00
  • Dinsdag09.00 - 20.00
  • Woensdag09.00 - 20.00
  • Donderdag09.00 - 20.00
  • Vrijdag09.00 - 17.00
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Voor consumenten zijn wij ma t/m vr tussen 12:00 uur en 14:00 uur gesloten

Interesse in een aanstelling?

Heeft u interesse in een aanstelling bij Anac BackOffice? Vul het onderstaande formulier in. Onderstaande contactformulier is enkel bedoeld voor bedrijven / tussenpersonen. Bent u consument? Neem dan contact op met uw tussenpersoon.