FCA Capital

'Anac haalt het beste in ons naar boven. Door de ongekende klantvriendelijkheid van Anac zijn wij in staat de klant op een voetstuk te plaatsen. Dag in dag uit.'

Zorgeloos de deur uit

Het doel van FCA Capital is om zijn producten en diensten zo begrijpelijk, gunstig en passend mogelijk te maken voor klanten, zodat zij zorgeloos wegrijden in hun nieuwe auto.

'En om ervoor te zorgen dat ze niet alleen met een glimlach de eerste keer instappen, maar ook tevreden blijven met hun aankoop, werken wij samen met partijen zoals Anac', aldus Luc Griffioen (FCA Capital).

Klantenservice als uitblinker

FCA Capital biedt uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van financieringen en verzekeringen. Anac helpt FCA Capital om iedere dag weer gehoor te geven aan de wensen van de klant.

Luc Griffioen (FCA Capital) vertelt enthousiast: 'Als financieringsmaatschappij staan wij niet zelf in contact met de eindgebruiker. Wij focussen ons samen met de dealers op het ontwikkelen van een portfolio dat naadloos aansluit op de wensen vanuit de markt. Samen zorgen wij ervoor dat de producten stuk voor stuk hoogwaardig en marktconform zijn. Door de nadruk te leggen op productontwikkeling hebben wij als financieringsmaatschappij internationaal faam gemaakt.

Uiteraard is het wel van belang dat eindgebruikers bij vragen over onze producten of, in het geval van een verzekering, een schade hebben, ze snel, goed en vriendelijk geholpen worden. Hier komt Anac om de hoek kijken. Zij blinken uit op het gebied van klantenservice en administratieve afhandeling, een gegeven dat wordt bekrachtigd door recensies en cijfers.'

Iedereen is gebaat bij dit verkoop-, marketing- en distributiekanaal. De klant profiteert van scherpe en goed doordachte financierings- en verzekeringsmogelijkheden. Daarnaast geniet hij van een klantenservice (in de vorm van Anac) waar je 'u' tegen zegt. De dealer geniet van een commerciƫle uitbreiding van zijn dienstenpakket.

Daarnaast zorgen de verzekeringen ervoor dat klanten terug blijven komen in het geval van schade. Dit leidt voor de dealer tot klantenbinding en genereert neveninkomsten van eventuele reparties. Daarnaast aan FCA Capital de schone taak een optimale dealerbinding na te streven. Luc vertelt hierover: 'Op deze manier kan iedereen doen waar hij of zij goed in is. We houden focus op het vakgebied waar eenieder succesvol is en daar plukt de klant uiteindelijk de vruchten van. Een fantastische manier van samenwerken, met de klant als centraal middelpunt.'

Referentie overzicht

Luc Griffioen

Sales & Marketing Manager

040 - 264 59 79

  • Maandag09.00 - 20.00
  • Dinsdag09.00 - 20.00
  • Woensdag09.00 - 20.00
  • Donderdag09.00 - 20.00
  • Vrijdag09.00 - 17.00
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Voor consumenten zijn wij ma t/m vr tussen 12:00 uur en 14:00 uur gesloten

Contactformulier

Onderstaande contactformulier is enkel bedoeld voor bedrijven / tussenpersonen. Bent u consument? Neem dan contact op met uw tussenpersoon.