ASR schaft no-claim beschermer af

Al geruime tijd voert ASR geen No-Claim beschermer meer en recentelijk hebben wij het bericht ontvangen dat deze niet meer aangeboden mag worden, onderstaand leggen wij u uit wat er gaat gebeuren


Aanpassingen Websites en Portaal

Per 1 maart 2015 worden de bestaande websites en het portaal aangepast zodat er geen nieuwe No-Claim beschermers meer afgesloten kunnen worden. Tot die tijd is het nog mogelijk om deze wel af te sluiten maar wij adviseren u om hier geen gebruik van te maken, deze dekking komt immers toch te vervallen en levert uiteindelijk miscommunicatie met uw klanten op. Indien één van uw klanten toch een No-Claim beschermer wil afsluiten adviseren wij u om te kijken naar de producten van Generali.

Bestaande relaties met een No-Claim beschermer
Ook voor bestaande relaties met een No-Claim beschermer van ASR Verzekeringen komt deze dekking te vervallen. Wij zullen de No-Claim beschermer per hoofdpremievervaldatum afvoeren, startend vanaf de prolongatiemaand maart 2015. Alle klanten krijgen uiteraard hiervan bericht en ontvangen een nieuw polisblad en groene kaart, de eventueel al toegekende beschermingstreden blijven wel van kracht.

Vragen?
Als u vragen heeft naar aanleiding van dit bericht, aarzelt u dan niet om contact op te nemen. U kunt dit het beste doen door een e-mail te sturen. Uiteraard kunt u ons telefonisch benaderen.

Met vriendelijke groet,
Anac BackOffice